Skip to content

Ik ben een 19 jarige student Engelstalige bedrijfseconomie. Tot anderhalf jaar geleden zat ik in een revalidatie traject om om te leren gaan met mijn spierproblemen. Nadat ik hiermee klaar was ben ik begonnen te sporten, dit ging niet zo goed omdat mijn lichaam gewoon niet ‘’normaal’’ functioneerde. Sommige oefeningen begonnen mij gewoon echt zeer te doen en ik zag totaal geen vooruitgang over die zes maanden. Toen ben ik op advies van mijn doctoren op zoek gegaan naar een personal trainer. Ik heb lang gezocht en uiteindelijk kwam ik op Janine terecht.

Ik heb daarvoor nooit in kunnen schatten wat voor een verschil een goede personal trainer maakt. Na 6 maanden zonder vooruitgang zag ik eindelijk resultaten toen ik met Janine begon te trainen. Janine weet waar ze het over heeft, ze is goed opgeleid en heeft altijd wel een oefening bij de hand. Zelfs voor mijn situatie komt ze altijd met oplossingen. Zo konden we samen achterlopende spiergroepen extra trainen zodat er resultaten kwamen. Dit zorgt ervoor dat ik eindelijk doelen bereik die ik mijn hele leven als onbereikbaar heb gezien. Natuurlijk moet je er zelf tijd en energie in steken maar Janine maakt het als personal trainer gewoon een heel stuk makkelijker en leuker.

Verder maakt Janine na elke training een schema wat je kunt volgen. Zo weet je dat je goed bezig bent en hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dat is gewoon een hele geruststelling en dan kan ik me focussen op het sporten.

Janine is een perfecte personal trainer omdat ik iedere vraag aan haar kan stellen. Ze help mij om doelen te bereiken die ik nooit als bereikbaar had ingeschat en dat op een leuke en gezellige manier. Hierom is zij nog steeds (ik hoop met plezier) mijn personal trainer. Absoluut een aanrader dus!!

Back To Top