Skip to content

Zwangerschapsgym in Hengelo en omgeving

De zwangerschapscursussen in Hengelo van Muscle Motion helpen jou je kracht behouden. Zelfs met een kindje op komst is actief bezig blijven heerlijk. Waarom zou je dat bijzondere moment niet delen met andere zwangere vrouwen? Zo gaan jullie straks allemaal supersterk en fit de bevalling in en vooral goed zorgen voor dat lijf waar we zo trots op mogen zijn! Ook is fit blijven tijdens de zwangerschap effectief voor het voorkomen en verminderen van bekkenklachten.

Muscle Motion biedt zwangerschapsgym (Mission Motherhood sportlessen), groeps- en privé theorielessen over zwangerschap en bevalling en postnatale cursussen met sportlessen.

Mission Motherhood sportlessen

Wil jij ook actief bezig blijven tijdens de zwangerschap? Bij Muscle Motion bieden we Mission Motherhood-sportlessen aan. Dat zijn zwangerschapsgym groepssportlessen geheel gericht op jouw zwangere lichaam. Door alle spieren sterk te houden, draag je jouw kindje zo trots en fit als mogelijk. Wil je meer begeleiding? Dan zijn misschien ook de Mission Motherhood-theorielessen interessant voor jou.

Professionele sportbegeleiding

Zeker als je zwanger bent, is professionele sportbegeleiding belangrijk. Muscle Motion werkt alleen met Zwanger & Fit opgeleide instructrices. Zij weten wat ze doen en helpen jou overbelasting voorkomen.

Kom in contact met andere nieuwe moeders

Heeft jouw beste vriendin, je zus of je nichtje toevallig óók een kindje op komst? Dan weet je hoe leuk het is om contact te houden met andere aanstaande moeders. Jullie gaan een nieuwe levensfase in, zelfs bij een tweede (of derde) kindje. Natuurlijk wil je dat delen.

Nog leuker is het om dat te doen bij jou in de omgeving van Hengelo. Daarom werken we in groepjes van maximaal 10 personen. Misschien kom je de andere dames nog eens tegen op de crèche of op het schoolplein, je weet maar nooit. In ieder geval komen we altijd na de bevallingen nog eens kosteloos bij elkaar met de sportmaatjes wiens uitgerekende datums dicht bij elkaar lagen. Dan drinken we een kopje koffie of thee, ontmoeten we elkaars baby’s en kletsen we heerlijk bij. Erg leuk voor wat extra verbinding en positieve sfeer!

Leer je spierkorset gebruiken

Veel dames krijgen tijdens de zwangerschap te maken met bekken en / of lage rugklachten. Door je spierkorset te leren gebruiken, kunnen deze klachten verminderen. Je spierkorset bestaat uit meerdere spieren rondom het bekken en de lage rug die samenwerken om jouw lijf sterk en stabiel houden.

Fit je bevalling in

Tijdens de lessen is er brede aandacht voor het spierkorset, krachttraining, bekkenbodemspieren en conditie. We kijken samen wat jouw sterke en zwakke kanten zijn. Hierdoor kan iedere dame veilig op haar eigen niveau deelnemen. We stemmen de oefeningen zo af, dat jij straks zo fit mogelijk je bevalling in gaat.

Wil je ook bespreken wat je kan verwachten tijdens en na je bevalling? Geef je dan op voor de zwangerschap & bevalling theorielessen.

Zwangerschapscursussen in Hengelo en omgeving

We kunnen ons voorstellen dat je een zwangerschapsgym zoekt bij jou in de buurt. De Mission Motherhood sportlessen worden gegeven door Monika Mocek (fitnesstrainer en Zwanger & Fit instructrice). Ze vinden iedere woensdagavond plaats van 20:00 – 21:00 uur in de Personal Training studio van Muscle Motion aan de Oude Boekeloseweg 11 in Hengelo.

Kom je niet uit Hengelo maar woon je wel in de buurt? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. We zien bij de zwangerschapscursussen vooral dames uit Hengelo, Delden, Ambt Delden, Azelo, Borne en Zenderen.

Theorielessen zwangerschap & bevalling

Niet alleen een fit lijf draagt bij aan een prettigere bevalling en kraamtijd. Daar komt een hoop meer bij kijken. De zwangerschap & bevalling theorielessen van Muscle Motion leren jou wat je kan verwachten voor, tijdens én na je bevalling. We bespreken bijvoorbeeld weeën, bevallingstechnieken, de kraamtijd, borstvoeding en allerlei praktische tips.

De theorie zwangerschapscursussen zijn kort, maar intensief. Ze bestaan uit 2 lessen van ieder 1,5 uur en vinden net als de Mission Motherhood sportlessen plaats in een gezellige groep. Lijkt dit jou wel interessant? Klik hier voor meer informatie over de zwangerschap & bevalling theorie(groeps)lessen van Muscle Motion.

Liever een privé zwangerschapscursus in Hengelo volgen? Dat kan natuurlijk ook. Soms heb je geen behoefte aan een groep, maar wil je al jouw vragen beantwoord tijdens een één-op-één cursus. Dat kan over van alles gaan: van bekkenklachten tot voeding en sporten tijdens de zwangerschap. Met de juiste info heb jij een prettigere kraamtijd. De cursus kan eventueel ook aan huis worden gegeven. Lijkt dit jou interessant? Neem contact op bij vragen.

Prachtig kindje op de wereld gezet, maar wat nu?

Jouw lichaam heeft een geweldige prestatie geleverd. Na wat welverdiende rust, mag je haar best wat extra liefde en beweging geven. Wij motiveren je graag om weer in vorm te komen! Sporten is soms lastig met zo’n klein nieuw mensje in huis. Ook is je lichaam niet meer wat het geweest is. Misschien is dan onze postnatale zwangerschapscursus iets voor jou.

Onder begeleiding van Janine Moeken (fitnessinstructeur, personal trainer en paramedisch trainer) werk je in een dames sportgroep aan je conditie en kracht. Meerdere van de andere dames zijn ook pas bevallen of hebben jonge kindjes. We variëren in de trainingen met sport en spel (bijvoorbeeld voetbal, (knots)hockey en badminton) en krachttraining met eigen lichaamsgewicht en gewichten. Tijdens de postnatale zwangerschapscursussen volg je 6 sportlessen met intensieve begeleiding. Ook krijg je daarnaast nog aanvullende informatie over het optrainen van de buikspieren en het eventueel weer oppakken van hardlooptraining.

Blijf gezellig samen fit tijdens en na je zwangerschap

Heb je interesse in één van onze zwangerschapscursussen? Bekijk het lesrooster of vind hieronder de tarieven. Heb je vragen of wil je graag meedoen? Neem dan contact op met Muscle Motion.

Mission Motherhood sportlessen
€ 31,50per maand

Iedere woensdag van 20.00-21.00 uur

Zwangerschapscursus
€ 52,-

Theorielessen zwangerschap & bevalling (groep).
2 lessen van ieder 1,5 uur.

Privé zwangerschapscursus
€ 50,-per uur

Theorielessen zwangerschap & bevalling.

Reiskostenvergoeding van € 0,29 per kilometer als de cursus aan huis gegeven wordt.

Postnatale zwangerschapscursus
€ 31,50voor 6 lessen

6 sportlessen

6 dinsdagen van 20.00-21.00 uur

Vraag een proefles aan!
Back To Top