Skip to content

Small Group Training in Hengelo en omgeving

Bij Small Group Training in Hengelo trainen we in kleine groepjes van maximaal vier personen. Wil je wel persoonlijke begeleiding, maar voor een lager prijsje of liever met wat gezelschap? Dan is Small Group Training een erg leuke optie.

Omdat onze groepen zo klein zijn, wordt iedereen goed in de gaten gehouden. Muscle Motion legt bij deze trainingen de meeste focus op kracht, omdat dit vaak de beste weg is richting jouw sportieve doel. Wil je afvallen of strakker in je vel zitten? Dan is Small Group Training zeker iets voor jou!

Wat Small Group Training in Hengelo zo leuk maakt

De Small Group Training in Hengelo is echt een unieke manier van sporten. Het is een stuk persoonlijker dan grote groepslessen, maar toch nét geen één-op-één of twee-op-één personal training. Door deze unieke setting heb je wel groepsdynamiek, maar tegelijkertijd ook een training die bij jou past. Dít is wat Small Group Training zo leuk maakt.

Verschillende niveaus

Ben je helemaal nieuw in de krachttraining of draai je al een tijdje mee? Voor Small Group Training maakt het niets uit. Ook als je nog nooit een gewicht hebt aangeraakt is deze training geschikt voor jou. We werken binnen de trainingen namelijk op verschillende niveaus.

Voedingsadvies in lijn met de training

Veel startende en al langer actieve sporters willen hun voedingsgewoonten aanpassen. Dat klinkt vaak makkelijker dan het is. Jouw nieuwe trainer wil je daar maar al te graag bij helpen. Sterker nog: jou helpen richting een fitter leven is onze grote passie. Nu jij zelf nog!

Coaching en motivatie van de trainer

Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. De trainer weet precies hoe hij of zij jou optimaal kan motiveren. Bijvoorbeeld door variatie in de trainingen. Ook zorg je met de juiste begeleiding voor een efficiënte training met een beter resultaat.

We trainen zowel binnen als buiten

Even lekker een frisse neus halen of droog binnen trainen in de personal training studio? Bij de Small Group Training in Hengelo doen we het allebei. Zo houden we het leuk en afwisselend.

Effectief trainen doe je samen!

Sluit je aan bij een bestaande groep of vorm jouw sportteam helemaal zelf. In zo’n kleine groep leer je elkaar door en door kennen. Niet alleen jijzelf, maar ook je nieuwe sportmaatjes streven mee naar jouw (gedeelde) doel.

Lijkt dit jou interessant en wil je ook samen groeien? Vraag een vrijblijvende proefles aan of kies direct voor een abonnement.

Small Group Training oefeningen

Als je de juiste spieren op de juiste manier traint, wordt bijna ieder doel haalbaar. Vandaar dat we ons grotendeels storten op kracht en core-training (stabiliteit). De lessen bestaan uit 45 tot 50 minuten klachttraining en 10 tot 15 minuten cardio.

We maken altijd een mooie trainingsmix; alles komt aan bod! Hierdoor wordt jij sterker en energieker. Small Group Training verbetert je houding en laat je niet alleen fitter voelen, maar er ook strakker uit zien.

Zit je in een groep die meer wil werken aan flexibiliteit, conditie (cardio) of stabiliteit? Dan kan dat natuurlijk ook! Small Group Training is gewoon personal training, maar dan in leuk gezelschap.

Wat kost small group training?

De Small Group Training van Muscle Motion duurt steeds 60 minuten. Eén of twee keer per week komen jij en je sportmaatjes bij elkaar. We starten met een intake en indien gewenst sporttesten. Als je wil, doe je eerst een proefles. Om daarna écht te starten, sluit je een abonnement af van minimaal 3 maanden. Zie hieronder de tarieven. Lijkt dit jou wel wat? Neem dan contact op met Muscle Motion.

Small Group Training
€ 78,-per maand

1x per week

Small Group Training
€ 125,-per maand

2x per week

Vraag een proefles aan!
Back To Top