Skip to content

Huisje Perfect …Weertje Perfect… …Baantje Perfect …En dan plotseling alles niet meer Perfect!

Dit overkwam mij november 2012, `als een donderslag bij heldere hemel`.

Ik werd ’s morgens op mijn eerste dag van de vakantie wakker en zag mijn hele wereld ineen storten, ik kon alleen nog maar huilen….huilen…huilen…..

Na bijna een week in bed doorgebracht te hebben heeft mijn vrouw me meegesleept naar de dokter, deze constateerde al snel dat ik een Burn Out had…..

Burn Out… dat hebben toch alleen maar anderen… zwakkeren…? Ik had me tien jaar lang staande gehouden in een loodzware situatie….en dat ging toch altijd prima?

En dan een karakter hebben dat je alles en iedereen koste wat koste moet helpen zodat je jezelf bijna altijd wegcijfert. Tja als ik het nu zo terug lees, is het niet verwonderlijk dat ik een keer onderuit ben gegaan. Het zijn namelijk alle ingrediënten voor een Burn Out.

Via de dokter ben ik in contact gekomen met een Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg, ik had al jaren lange ervaring bij psychologen en psychiaters ivm de ziekte van mijn vrouw…

Echter bleek deze aanpak bij mij niet aan te slaan ipv vooruit ging het alleen maar slechter met me…

Aangezien ik vooral in mijn jeugd veel gesport had en dit altijd heerlijk vond, wilde ik eens kijken of er niet een combinatie van Mental coaching en sporten bestond en via zoekopdrachten in Google kwam ik bij Musclemotion uit… Mens sana in corpore sana (een gezonde geest in een gezond lichaam) sprak mij persoonlijk erg aan…. Uiteindelijk heeft mijn vrouw contact gezocht met Janine en met haar een afspraak gemaakt. We zijn samen op oriënterend gesprek geweest en er was vrijwel direct een klik… Voor mij de bevestiging dat deze dame welke voor me zat, mij wel aan kon ….. en bij Janine een enorme drive / uitdaging om met mij aan de slag te gaan…. En zo werd al snel de eerste afspraak gemaakt…..

Ik heb nu de eerste serie van tien lessen gehad, de ene keer Mental Coaching en de andere keer een sportafspraak bij FFF het resultaat: Zoals we zeggen, “met het Koppie”, gaat het steeds beter…Dankzij de persoonlijke aanpak welke voor ieder individu weer anders zal zijn hebben we hard geknokt voor herstel

en hebben we enorme stappen gemaakt:

Janine namens mij en mijn vrouw enorm bedankt voor je vastberadenheid, geloof en inzet

Back To Top