Skip to content

Bootcamp in Hengelo en omgeving

Een bootcamp; dat klinkt misschien heftig, maar het brengt je uiteindelijk bergen met energie. Heerlijk samen trainen in de buitenlucht mét persoonlijke begeleiding. Onze bootcamp in Hengelo is zo opgezet dat iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Wel bespreken we altijd even van tevoren of jij het basisniveau van de lessen aankunt. Woon je in of nabij Hengelo en denk je dat een bootcamp training iets voor jou is? Vraag gerust een gratis proefles aan en proef de sfeer!

Bootcamp voor beginners en gevorderden

Misschien denk je nu: “Waarom heb ik die begeleiding eigenlijk nodig?” Of “is personal training wel iets voor mij?” Eén-op-één sportbegeleiding van een professional heeft veel voordelen. Wie weet loop jij binnenkort zelfverzekerd en super gemotiveerd onze training studio binnen…

Lees hieronder waarom personal training in Hengelo ook iets voor jou is:

Een stok achter de deur

“Waarom was je er vorige week niet?”, vraagt je sportmaatje teleurgesteld. Oeps … volgende keer toch maar komen opdagen! Onze leuke bootcamp groep geeft je een stok achter de deur.

Minder stress, beter humeur

Heerlijk met de sportschoenen in het gras. Laat alle stress los terwijl je lekker beweegt met jouw favoriete sportmaatjes. Klinkt dat niet als de ideale avond? Een goede actieve bootcamp is een fijne tegenhanger voor een dag stilzitten achter de computer en maakt zeker je hoofd leeg. Liever ’s ochtends sporten? Dat is natuurlijk ook mogelijk, en absoluut een goed idee. Bekijk de mogelijkheden bij small group training of personal training.

’s Ochtends energiek je bed uit

De eerste paar bootcamp-trainingen zijn zwaar. Maar geen zorgen: het went snel. Na een paar weken sta je versteld van je eigen kunnen en krijgt je conditie een enorme boost. Loop je nu hijgend de trap op, sjouw je zuchtend boodschappentassen of ben je al moe voor je het bed uitstapt? Dan kan de bootcamp je zeker helpen!

De leukste bootcamp in Hengelo en omstreken!

Muscle Motion biedt een superleuke bootcamp aan in het Laurapark te Hengelo. Een prachtige omgeving om actief bezig te zijn, zelfs in de koude maanden. Dat is het dus zeker waard, ook als je niet uit Hengelo komt, maar bijvoorbeeld uit Borne, Delden, Almelo, Oldenzaal of Boekelo. Wij ontmoeten sporters uit de hele regio! Zo ook uit Enschede, Wierden, Rijssen, Glanerbrug, Haaksbergen, Goor, Markelo en Losser. Het is juist leuk als meer mensen uit de regio elkaar leren kennen.

Doe je ook graag eens mee? Neem eventueel contact op voor meer informatie of vraag een gratis proefles aan.

Trainingsschema’s en oefeningen tijdens de bootcamp

Iedere bootcamp-training is anders. We variëren van full body cardio tot aan redelijk wat krachtwerk. Kortom: we blijven je verrassen.

Bij Muscle Motion staat momenteel iedere maandag-, woensdag- en donderdagavond een bootcamp gepland. Is het je eerste keer of doe je liever even wat rustiger aan? Op de donderdag hebben we een beginners bootcamp in Hengelo. Deze training is net iets laagdrempeliger dan de andere twee.

Wat kost een bootcamp in Hengelo?

Bootcamps maken je krachtiger, fitter en actiever. Ze brengen je bergen energie en krikken binnen enkele weken je humeur flink omhoog. Wil je deze positieve effecten écht ervaren, dan heb je aan een enkele proefles niet genoeg.

Om jou te stimuleren om vol te houden, werken we met abonnementen. Zo ga je zeker één, twee of drie keer per weer actief aan de slag. Dit kosten onze maandelijks opzegbare abonnementen.

Zit je liever niet aan een abonnement vast of sla je toch zo nu en dan een weekje over? Dan is de 10-trainingen kaart misschien een goede optie. Of wil je minstens één keer per week sporten, maar soms een tweede trainingsdag toevoegen? Dat kan! Kies dan voor een abonnement voor één keer per week in combinatie met een 10-trainingen kaart.

Bootcamp training
€ 25,-per maand

1x per week

Bootcamp training
€ 43,-per maand

2 – 3 x per week

Bootcamp training
€ 69,50per kaart

10-trainingen kaart

Vraag een proefles aan!
Back To Top