skip to Main Content

Je samen met je partner voorbereiden op de bevalling

Soms heb je geen behoefte aan een groep, en wil je een zwangerschapscursus die al jouw vragen beantwoordt. Of je wilt een compacte opfriscursus omdat je al een bevalling hebt meegemaakt. Je kunt bij Muscle Motion je eigen privé zwangerschapscursus samenstellen.

Tijd investeren in een zwangerschapscursus is goed besteed. Gebleken is dat dames beter met de bevalling en de kraamtijd om kunnen gaan als zij een zwangerschapscursus hebben gevolgd. In de theorielessen leer onder andere wat je kunt verwachten tijdens de bevalling, hoe je de weeën op kunt vangen, bevallingshoudingen, de kraamtijd, borstvoeding geven en allerlei praktische tips.

1ste kindje

Ben je zwanger van je eerste kindje, dan kunnen we in 2 afspraken van 2 uur alles rondom zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd en borstvoeding doornemen. We plannen dan 1 afspraak in met je partner erbij, en 1 les zonder je partner. Uiteraard kunnen we nog extra lessen in lassen als je nog meer informatie wilt over aanvullende onderwerpen (bijvoorbeeld zwangerschap en sport, zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn of lage rugklachten, voeding, enzovoort).

Korte opfriscursus

Heb je al 1 of meerdere kindjes? Dan is een korte opfriscursus heel geschikt. In een afspraak van 2 uur lopen we door de bevalling heen en heb je ruimschoots de tijd om vragen te stellen. Wil je nog meer weten? Dan kunnen we altijd een langere afspraak of een extra afspraak inplannen.

Zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn en lage rugklachten

Veel zwangere vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap last van het bekken of lage rug. In de cursus kan hier ook aandacht aan besteed worden: wat is het precies? Hoe ontstaat het? Wat kun je er zelf aan doen? Daarnaast bestaat ook de mogelijk om met deze klachten training te volgen. Door gerichte oefeningen kunnen de klachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Kortom, er wordt voor jou/jullie een cursus op maat gemaakt. Deze kan bij jou thuis, een andere gewenste locatie of op de personal training studio gegeven worden. De cursus kan op korte termijn worden ingepland.

Privélessen
€ 40,-per uur
Privélessen aan huis
€ 40,-per uur
Kilometervergoeding van €0,19/km
Meer informatie?
Back To Top