Skip to content

Voeding

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam is ook gezonde voeding nodig. Naast fysieke training geven we bij Muscle Motion ook training in gezonde voeding. Denk dan niet meteen aan een kant en klaar blaadje waar op staat wat je moet eten, maar echt over hoe je lichaam werkt en welke voeding daar het beste bij past. Een soort biologieles over eten, wat het doet met je bloedsuikerspiegel, je verzadigingsgevoel, enzovoort. Het principe is: eten zoals de natuur het bedoeld heeft: geen voorbewerkt voedsel, geen pakjes/zakjes, geen E-nummers, geen calorieën tellen, maar puur eten. Zonder dat je een keukenprins of -prinses hoeft te zijn, of uren in de keuken staat. Jij bepaalt wat er op tafel komt. Ook hier geldt: hoe meer effort je erin stopt, hoe meer resultaat je eruit haalt.

Wij geloven niet in een quick fix dieetje voor een paar weken, maar wij streven naar duurzame verandering. Waarbij je echt het verschil gaat merken! Veel van onze klanten geven aan dat ze zich niet alleen fitter voelen op gezonde voeding, maar mentaal functioneren ze beter. Beide dragen bij aan beter in je vel zitten.

Uiteraard houden we rekening met jouw voedingsgewoonten (bijvoorbeeld vegetarisch, vegan, paleo, low carb, keto om maar een paar voorbeelden te noemen) of voedselallergieën of -intoleranties. Ook hier kunnen we heel goed mee uit de voeten. Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor u kan betekenen?
Back To Top