Skip to content

Na een tijdje uit de running te zijn geweest door ziekte wist ik even niet meer hoe ik terug ging komen in mijn fitheid. Toen ben ik terecht gekomen bij Janine en in een paar maanden tijd flinke stappen gemaakt, maar met kleine stapjes begonnen. Er wordt goed gekeken naar jou als persoon en wat werkt voor jou. De trainingen en oefeningen zijn heel gevarieerd en je krijgt trainingsschema’s mee voor thuis. Met de expertise van Janine kan ik weer zeggen dat ik fit ben en ben daar erg dankbaar voor. Sporten helpt je enorm in hoe je je voelt.

In 2021 ben ik met klachten, na mijn eerste bevalling, terecht gekomen bij Janine. Dankzij haar kennis, professionaliteit, begeleiding en aangepaste oefeningen/trainingen ben ik veel beter mijn tweede zwangerschap ingegaan en uitgekomen. De trainingen zijn divers en goed afgestemd op je eigen lichaam/doelen.

Nadat ik ruim een jaar geleden een paar wervels brak bij een MTB-ongeluk, ben ik in januari 2023 bij Muscle Motion gestart met personal training, met als voornaamste doel sterker worden. Dankzij de goede en fijne begeleiding (en Janine die zo nu en dan op de rem trapte waar ik dat nodig had) ben ik nu zo ver dat ik zo goed als zonder beperkingen kan sporten en werken. Na het revalidatietraject kon ik aansluiten bij een groep voor small group fitness. Ik vind het, naast gezellig, heel prettig sporten bij Janine / Muscle Motion. Afwisselende trainingen en wat mij betreft, prima begeleiding!

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik de diagnose COPD. Gelijk daarna ben ik begonnen met trainen om mijn conditie zo goed mogelijk te houden. Ik ben gestart bij Fit for Free waar ik getraind werd door Janine Moeken. Binnen zeer korte tijd bemerkte ik al dat mijn conditie steeds beter werd. Hier was ik heel blij mee.  2 Jaar later is Janine voor zichzelf begonnen en ben ik gebleven bij Fit for Free met een andere trainer. Daarna heb ik vele trainers gehad en me altijd gerealiseerd dat er niemand tussen zat die net zo goed als Janine in staat was om het beste in jezelf naar boven te halen.

Vorig jaar maart kreeg ik van de longarts te horen dat ik zuurstof moest gaan gebruiken. Dit had ik niet zien aankomen en dit wilde ik ook niet. Toen was er voor mij nog maar 1 oplossing: Janine bellen. Ik ben opnieuw bij haar trainen en merk ook nu weer dat mijn conditie steeds beter wordt. Verder heeft ze me vele tips gegeven ivm voeding om het lichaam zo gezond mogelijk te houden. Ik zie met vertrouwen mijn volgende controle tegemoet bij de longarts.
Janine: DANK JE WEL

Mijn naam is Victor en ik ben 21 jaar oud en momenteel doe ik een opleiding aan het KMS bij Defensie. Mijn reden om te gaan trainen bij Janine kwam voornamelijk omdat ik mijn lichaam op een goede manier wou gebruiken tijdens het trainen. Daarbij had ik een schouderblessure waar ik maar niet vanaf kwam. Janine heeft mij weten klaar te stomen voor mijn start bij Defensie. Ze heeft mij geleerd om gedoseerd op een goede manier te trainen. Dankzij haar deskundigheid kan ik nu mijn opleiding bij Defensie pijnvrij doorstaan. Daarvoor ben ik haar erg dankbar en kan ik de trainingen bij Muscle Motion erg aanraden!

Back To Top