Skip to content

Vorig jaar (2011) in de zomervakantie had ik me voorgenomen om te gaan sporten. Ik deed aan tennis 1x per week, heel gezellig, maar dat zette conditioneel gezien geen zoden aan de dijk! Ik wilde dat mijn conditie beter zou worden en mijn vel wat strakker….

Ik ben in september meteen met Janine aan de slag gegaan. Tijdens de intake werd bevestigd wat ik al vermoedde, mijn conditie was zeer slecht. Dat krijg je wanneer je weinig beweegt en 1 pakje per dag rookt. Toch was het behoorlijk confronterend! Na een paar trainingen heb ik het aantal sigaretten weten te halveren en mijn conditie ging naar goed! Maar in februari van dit jaar ging de knop helemaal om en heb ik geen sigaret meer gerookt en voel ik me veel beter. Ik train wekelijks een uur met Janine. Meestal bij de sportschool, maar soms ook bij mij thuis.

De trainingen zijn zwaar, maar geven me een erom voldaan gevoel. Krachttraining wordt afgewisseld met cardio……. In april ben ik ook in de bootcampgroep van Janine mee gaan doen. “Soldatentraining” in het park, net als de individuele training zwaar maar ook lekker. Ik ben iedere week weer blij dat ik het heb gedaan!

Naast deze trainingen sport ik nog 1x in m’n eentje volgens een trainingsschema van Janine. Sporten hoort er nu helemaal bij voor mij. Ik loop nu zelfs hard. Geen reuze afstanden, maar toch…… Een jaar geleden had ik dat niet voor mogelijk gehouden.

Janine is een goede trainer maar daarnaast ook coach voor een gezonde lifestyle!

Back To Top