Skip to content

Rick Wösting

Hobby’s: Naast fitnessen vind ik het ook erg leuk om te wandelen in de natuur, te skeeleren en/of een vuurtje te maken bij een kampvuur of tent in de natuur.

Voorstelrondje

Ik ben een echte trotse Enschedeër en liefhebber van sporten, vandaar dat ik Personal Trainer ben geworden (ook met behulp van de goede lessen van Janine via Start2Move). Ik ben blij dat ik van mijn hobby’s nu mijn beroep mag en kan gaan maken: namelijk sporten en lesgeven. Ik werk nu als fitness coach en personal trainer, onder andere bij Muscle Motion. In het verleden heb ik gewerkt in de steigerbouw, als duikinstructeur, als verkoper van duikmaterialen en nu dus als fitness trainer. Dit was mijn doel en ik ben blij dat ik het behaald heb. Ik hoop je snel “live” te zien bij Muscle Motion!

Werkwijze

Ik moedig je graag aan om tijdens een les een paar extra burpees te maken, net iets sneller te zijn en/of een squat extra diep te maken met de juiste techniek. Ik hoop ook jou hierin in de toekomst te kunnen en mogen helpen, zodat op een leuke manier ook jouw doel(en) behaald kunnen gaan worden.

Opleidingen

  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • Sport & Voeding
Back To Top