Skip to content

Bas nieuwe stagiair Muscle Motion

Regelmatig hebben we bij Muscle Motion een nieuwe stagiair. De komende tijd komt Bas Letteboer stage lopen voor Sport & Bewegen. Hij zal zijn stage uren voornamelijk in de avonduren en op de vrijdag invullen

Bas Letteboer

Mijn naam is Bas Letteboer, 19 jaar oud en woonachtig in Hengelo. Ik zit in Enschede op school, hier volg ik Sport & Bewegen N4 in het 3e leerjaar momenteel. Ik ben dit gaan doen omdat ik een grote passie heb voor fitness en leefstijl. Dit was niet altijd zo. Ik had eerst overgewicht en deed niks aan sport. Hier ben ik toen langzaam mee begonnen en nu ben ik al 3 jaar bezig met fitness en gezondheid. Ik vind het ontzettend leuk om mensen hierbij te helpen en laten zien dat je met de juiste mindset van alles kan bereiken in je leven.

 

Back To Top